Första spadtag för Enköpings nya kommunhus

Under tisdagen den 21 november hölls traditionsenligt ett första spadtag för det nya kommunhuset i Enköping. Skanska som totalentreprenör kommer uppföra bygganden som vid färdigställandet under 2025. 

Läs mer

Den 20 november 2023 tillträder Vacse Överrätterna i Jönköping

Vacse utökar därmed sitt fastighetsbestånd inom sektorn med publika hyresgäster. Byggnaden inrymmer Göta hovrätt och Kammarrätten i Jönköping och har utformats med högt ställda miljöambitioner.

Läs mer

Tekniksprånget – Vi söker dig som vill jobba mot en hållbar framtid!

Nu är du möjlighet att bli en del av vår fastighetsavdelning. Är du mellan 18-20 år och har gått natur eller teknik på gymnasiet, så finns ett gyllene tillfälle att prova på ingenjörsyrket hos oss på Vacse. Genom Tekniksprånget finns chans till fyra månaders betald praktik.

Läs mer

Är du Vacses nya Tekniska Förvaltare?

Vacse växer! Vi har många spännande projekt framöver och behöver därför utöka vårt förvaltningsteam. Vill du bygga relationer, ha eget ansvar och få en trygg och långsiktig arbetsgivare med hållbarhetstänk? Då ska du läsa vidare!

Läs mer

Vacses rating bekräftad till ”A-, Stable outlook”

Vacse får sin rating hos Nordic Credit Rating (NCR) bekräftad med nivån ”A-, Stable outlook” vilket är ett resultat av sin starka finansiella position.

Läs mer