Vacse söker dig som vill jobba mot en hållbar framtid!


Tekniska Förvaltare

Om tjänsten

Som Teknisk Förvaltare hos Vacse kommer du att säkerställa optimal teknisk drift för varje fastighet samt proaktivt arbeta för ett långsiktigt hållbart fastighetsbestånd. Du kommer att jobba i team tillsammans med Vacses kommersiella förvaltare och ha en nära dialog med driftoperatörer, där ni arbetar tillsammans för att hitta energieffektiviseringar och förbättringar med hyresgästens och fastighetens bästa i fokus. Vacses har en stor andel fastigheter som är säkerhetsklassade vilket ställer speciella krav på både lokalerna och på oss som fastighetsägare. Med utgångspunkt från kontoret i centrala Stockholm ansvarar du, tillsammans med kommersiell förvaltare, för ett antal av Vacses fastigheter som är lokaliserade från Falun till Malmö. Tjänsten innebär ett visst mått av resor och vi reser klimatsmart.

Vem är du?

Vacse erbjuder dig ett utvecklade jobb som teknisk förvaltare i en kreativ miljö där nytänkande och öppenhet står i centrum. För att lyckas i rollen söker vi dig som är utbildad teknisk förvaltare eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom relevant arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet som teknisk förvaltare eller liknande tjänst där du har varit tekniskt ansvarig.

Vi ser det som meriterande om du arbetat med säkerhetsklassade fastigheter. Vidare har du har ett stort intresse för ny fastighetsteknik, energiprojekt och hållbarhet och det faller sig därför naturligt att hålla dig à jour inom området. Som person tror vi att du har ett stort engagemang för det du tar dig an, är driven och självständig samt har förmågan att inspirera och engagera andra. Vi ser att du är kommunikativ, relationsskapande och trivs i en roll där du förväntas bygga och vårda långsiktiga relationer. Vacse värdesätter sina medarbetare och söker dig som trivs i en varm företagskultur.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.
Vi vill endast ha ditt CV, inget personligt brev eller foto.
Skicka din ansökan till: sara.jagermo@vacse.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Redovisningsekonom

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och gärna med inriktning redovisning. Meriterande är om du har erfarenhet från fastighetsbranschen, redovisningsbyrå eller motsvarande samt vana av att arbeta med redovisning i flera bolag parallellt. Har du erfarenhet av hyresavisering, Visma Edge, Vitec hyra eller Vitec Verksamhetsanalys är det också meriterande.

Som person är Du nyfiken och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du är prestigelös, flexibel och ser möjligheter samt tycker om att driva förbättringsprocesser framåt. Du är pålitlig och kan självständigt slutföra uppgifter inom utsatta tidsramar. Du har lätt för att samarbeta med andra och du har en positiv inställning till din omgivning och bidrar till en bra prestationsmiljö för hela gruppen. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar Vacse med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka: Redovisningsekonom till Vacse | Lediga ekonomjobb | Mpya Finance

Läs mer här: Redovisningsekonom till Vacse | Lediga ekonomjobb | Mpya Finance


Tekniksprångare

Vad kan Vacse erbjuda dig?
Vacse har stort fokus på hållbarhet! För Vacse är social, miljömässig och finansiell hållbarhet en viktig faktor till ett lönsamt och långsiktigt fastighetsägande. Vacse ska vara den främsta nischade aktören inom segmentet samhällsfastigheter. Affärsidén är att vara en långsiktig fastighetsägare till objekt med offentliga hyresgäster. I de fastigheter som Vacse äger bedrivs publik verksamhet av skiftande slag. Vacse är en engagerad ägare och en finansiellt stabil partner som skapar värden genom långsiktiga relationer med hyresgäster, projektutvecklare och byggbolag.

Nu är du möjlighet att bli en del av vår fastighetsavdelning.
Är du mellan 18-20 år och har gått natur eller teknik på gymnasiet, så finns ett gyllene tillfälle att prova på ingenjörsyrket hos oss på Vacse. Genom Tekniksprånget finns chans till fyra månaders betald praktik.

 

Vad får man göra som praktikant hos oss:
Som praktikant hos oss kommer du under våren 2024 att vara en del av vår projekt, fastighet och hållbarhetsavdelning. Tillsammans med ett glatt gäng kommer du att arbeta med ett flertal fastigheter vilket kommer ge dig kunskap och praktisk erfarenhet om samhällsfastigheter, teknik, ekonomi samt vikten av långsiktiga kundrelationer. Som praktikant har du en bred roll och kommer arbeta med en rad olika arbetsuppgifter både på kontoret i centrala Stockholm men också ute på fastigheterna.

Ansökan här 

Vi söker dig som vill jobba mot en hållbar framtid!


Vi söker kontinuerligt initiativrika och engagerade medarbetare, välkommen med din spontanansökan till info@vacse.se