Vacse välkomnar Johan Jarl

Vacse välkomnar Johan Jarl som förstärker bolagets tekniska kompetens. Johan kommer att arbeta som teknisk förvaltare med Vacses nybyggnationer och större hyresgästanpassningar såväl som befintligt bestånd. Johan har mer än 25 års relevant erfarenhet från fastighetsbranschen. Johan kommer närmast från tjänsten som driftledare hos Veidekke Nära och har dessförinnan erfarenhet som försäljningsingenjör på Nordomatic och driftingenjör på Citycon med ansvar för de tekniska installationerna på Kista Galleria.

– Moderna byggnader blir alltmer installationsintensiva därför värdesätter vi att Johan, med sin gedigna erfarenhet bland annat inom Styr- och Reglerteknik, ansluter till Vacse, säger Fredrik Linderborg, VD.

För ytterligare information kontakta:
Fredrik Linderborg, VD, fredrik.linderborg@vacse.se eller telefon 0705-79 79 79

Om Vacse
Vacse AB (publ) är ett fastighetsbolag grundat 2009 och inriktat på långsiktigt ägande av samhällsfastigheter med offentliga hyresgäster. Vacses totala fastighetsinnehav uppgår till ca 5 miljarder.Vacse är baserat i Stockholm och ägs av sju pensionsstiftelser knutna till svenska storföretag. Läs mer på www.vacse.se