Vacse tillträder som fastighetsägare av en grund- och särskola i Linköping

Från och med idag slogs dörrarna äntligen upp för verksamheten i den alldeles nybyggda grund- och särskolan i stadsdelen Vallastaden, Linköping. Ledord för byggnationen av skolan har varit – ”En skola att längta till”. Strävan han ständigt varit att bygga en skola med moderna och stimulerande lärmiljöer för att skapa med bästa förutsättningar för lärande för alla på skolan hela dagen, såväl i förskoleklass och skola som på fritids.

Skolan har en kapacitet för 600 barn med fokus på hållbarhet och har därför utformats med bland annat integrerade solpaneler i glasfasad, sopsug och bilpool. Skolgården är väl tilltagen och uppmuntrar till kreativitet med en liten skog och promenadvägar, bollplan samt gott om lekredskap. Byggnaden miljöcertifieras även enligt Miljöbyggnad Silver.

Förvärvet är ytterligare ett steg i att utveckla Vacse’s fastighetsportfölj inom samhällsfastigheter och ligger helt i linje med företagets strategi att förvärva högkvalitativa fastigheter med stabila hyresgäster och långa hyreskontrakt.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
VD Fredrik Linderborg, telefon: 070 579 79 79