Vacse söker initiativrik förvaltare

Bolaget befinner sig i en kraftig tillväxtfas och söker kontinuerligt efter nya medarbetare med olika bakgrund och kvalifikationer. Nu behöver vi utöka vår förvaltningsavdelning med en initiativrik fastighetsförvaltare till bolagets kontor i centrala Stockholm. Vi erbjuder ett utvecklande jobb i en kreativ miljö där nytänkande och öppenhet står i fokus.

Arbetsbeskrivning

Som förvaltare driver du den löpande fastighetsförvaltningen tillsammans med externa driftoperatörer. Du arbetar i nära samarbete med våra hyresgäster med att initiera och driva hyresgästfrågor samt genomförande av projekt och hyresgästanpassningar.

Vem söker vi?

Vi söker en lyhörd och affärsmässig person med erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Du skapar och arbetar aktivt med att säkerhetsställa goda relationer med hyresgäster, entreprenörer, konsulter och kollegor. För att lyckas i tjänsten är det därför viktigt att du är öppen och lyhörd i kontakten med andra samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

Om Vacse

Vacse AB (publ) är ett fastighetsbolag grundat 2009 och inriktat på långsiktigt ägande av samhällsfastigheter och social infrastruktur. Vacse är baserat i Stockholm och ägs av sju pensionsstiftelser knutna till svenska storföretag. Det totala fastighetsinnehavet uppgår till ca 5 miljarder kr. Läs mer på www.vacse.se

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev till ansokan@vacse.se.
Har du frågor om tjänsten, kontakta Sara Jägermo, sara.jagermo@vacse.se alt 072-570 11 30.