Vacse söker dig som vill jobba mot en hållbar framtid!

Är du Vacses nya Tekniska Förvaltare? Vill du bygga relationer, ha eget ansvar och få en trygg och långsiktig arbetsgivare med hållbarhetstänk? Då ska du läsa vidare!

Vad kommer du att göra?
Som förvaltare hos Vacse kommer du att ingå i fastighetsavdelningen och aktivt arbeta för att långsiktigt kvalitetssäkra fastighetsbeståndet samt att upprätthålla goda relationer till hyresgästerna och säkerställa ett optimalt och hållbart förvaltningsprojekt. Du kommer få möjligheten att forma rollen själv där du har förståelse för hur tekniska system fungerar. I arbetet ingår det att driva egna projekt kring till exempel digitalisering, energi och system där du kommer ansvara för budget, tidsplan och genomförande. I din roll ska du våga ifrågasätta befintliga arbetssätt för att hela tiden sträva efter förbättringsåtgärder och arbeta innovationsdrivande. Du kommer även agera länken mellan entreprenören och driftoperatören.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Kvalitetssäkra och bevaka besiktningar och myndighetskrav
  • En regelbunden kontakt med hyresgäster och samarbetspartner för att identifiera hållbara förbättringsmöjligheter i beståndet
  • Driva hyresgästanpassningar och garantifrågor tillsammans med förvaltning och driftoperatör
  • Systemansvarig för tekniska system samt följa den tekniska utvecklingen och driva implementering av ny teknik.

Vem är du?
Vacse erbjuder dig ett utvecklade jobb som teknisk förvaltare i en kreativ miljö där nytänkande och öppenhet står i fokus. För att lyckas i rollen söker Vacse dig som har ett par års praktisk erfarenhet inom området. Du kommer självgående axla ansvaret och agera bolagets tekniska specialist vilket kräver ett inre driv, personlig mognad och en trygghet i rollen. Med en stor nyfikenhet vågar du ta initiativ och arbeta lösningsorienterat. Bolaget värdesätter sina medarbetare och söker dig som trivs i en varm företagskultur där även du förväntas bidra med positiv energi och goa skratt!

Ansökan!
Vid denna rekrytering samarbetar Vacse med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Louise Svensson på louise.svensson@croisette.se eller slå en pling på 070-860 63 09.

Varmt välkommen med din ansökan!