Vacse fortsätter att fylla på med hyresgäster i Färgskrapan

Vacse har tecknat två nya hyresavtal avseende ca 3 000 kvm kontorsyta i fastigheten Färgskrapan. I början av 2021 flyttar Sollentuna Habiliteringscenter samt Nomor AB in i sina nya lokaler.

Sollentuna Habiliteringscenter är en del av Region Stockholm och förhyr plan 7 och 8 på ett 10-årigt hyresavtal. Nomor är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet och kommer att flytta in på plan 9 på ett 5-årigt hyresavtal.
Vi ser framemot att successivt välkomna våra nya hyresgäster from sommaren 2020. Med de nya hyresavtalen på plats är Färgskrapan uthyrd till 88% men det finns fortfarande bra kontors- och butiksytor kvar för de hyresgäster som vill flytta in i Sollentunas nya landmärke, säger Fredrik Linderborg, vd Vacse.
Färgskrapan består av totalt 15 våningar och byggnadsytan är ca 15 000 kvm. De nedre våningarna är sammanlänkade med den befintliga Attunda tingsrätt och här planeras även två butikslokaler. De övre våningarna kommer att hyras av bl.a. Creanova, Sollentuna Habiliteringscenter och Nomor som kommer att ha en separat entré från Tusbystråket. Färgskrapan är ett landmärke med ett unikt formspråk där funktionalitet, välavvägda materialval och mycket högt ställda miljökrav tillsammans skapar en modern och vacker mötesplats. Färgskrapan blir Excellent-certifierad enligt den internationella miljöcertifieringen BREEAM.

 

För ytterligare information, kontakta:
Fredrik Linderborg, VD, +46(0) 705 79 79 79
Sara Jägermo, Fastighetschef, +46(0)72 570 11 30