Är du Vacses nya Tekniska Förvaltare?

Vacse växer! Vi har många spännande projekt framöver och behöver därför utöka vårt förvaltningsteam. Vill du bygga relationer, ha eget ansvar och få en trygg och långsiktig arbetsgivare med hållbarhetstänk? Då ska du läsa vidare!

Vad kan Vacse erbjuda dig?
Vacse har stort fokus på hållbarhet! För Vacse är social, miljömässig och finansiell hållbarhet en viktig faktor till ett lönsamt och långsiktigt fastighetsägande. Vacses affärsidé är att vara en långsiktig fastighetsägare till byggnader med offentliga hyresgäster. Vacse är en engagerad ägare och en finansiellt stabil partner som skapar värden genom långsiktiga relationer med hyresgäster, projektutvecklare och byggbolag.

Om tjänsten

Som Teknisk Förvaltare hos Vacse kommer du att säkerställa optimal teknisk drift för varje fastighet samt proaktivt arbeta för ett långsiktigt hållbart fastighetsbestånd. Du kommer att jobba i team tillsammans med Vacses kommersiella förvaltare och ha en nära dialog med driftoperatörer, där ni arbetar tillsammans för att hitta energieffektiviseringar och förbättringar med hyresgästens och fastighetens bästa i fokus. Vacses har en stor andel fastigheter som är säkerhetsklassade vilket ställer speciella krav på både lokalerna och på oss som fastighetsägare. Med utgångspunkt från kontoret i centrala Stockholm ansvarar du, tillsammans med kommersiell förvaltare, för ett antal av Vacses fastigheter som är lokaliserade från Falun till Malmö. Tjänsten innebär ett visst mått av resor och vi reser klimatsmart.

Huvudsakliga arbetsuppgifter med långsiktighet och hållbarhet i fokus

  • Projektleda mindre hyresgästanpassningar – upprättande av kalkyler, upphandla, driva och följa upp,
  • Ansvara för driftoptimering och energieffektivisering för respektive fastighetför att säkerhetsställa att fastigheterna når sina klimatmål,
  • Säkerställa att företaget följer lagar och krav inom fastighetsägaransvaret samt kvalitetssäkring av dokumentation och rutiner,
  • Upphandla, kvalitetssäkra och utvärdera service- och driftavtal samt entreprenader,
  • Tekniskt sakkunnig i nybyggnadsprojekt samt bistå byggprojektledare i förvaltningsfrågor,
  • Driva garantifrågor tillsammans med kommersiell förvaltning och driftoperatör,
  • Ansvara för ritningar, driftinstruktioner och annan vital fastighetsdokumentation inom fastighetsområdet,
  • Systemansvarig för tekniska system samt följa den tekniska utvecklingen och implementering av ny teknik.

Vem är du?

Vacse erbjuder dig ett utvecklade jobb som teknisk förvaltare i en kreativ miljö där nytänkande och öppenhet står i centrum. För att lyckas i rollen söker vi dig som är utbildad teknisk förvaltare eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom relevant arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet som teknisk förvaltare eller liknande tjänst där du har varit tekniskt ansvarig. Vi ser det som meriterande om du arbetat med säkerhetsklassade fastigheter. Vidare har du har ett stort intresse för ny fastighetsteknik, energiprojekt och hållbarhet och det faller sig därför naturligt att hålla dig à jour inom området. Som person tror vi att du har ett stort engagemang för det du tar dig an, är driven och självständig samt har förmågan att inspirera och engagera andra. Vi ser att du är kommunikativ, relationsskapande och trivs i en roll där du förväntas bygga och vårda långsiktiga relationer. Vacse värdesätter sina medarbetare och söker dig som trivs i en varm företagskultur.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.

Vi vill endast ha ditt CV, inget personligt brev eller foto.

Skicka din ansökan till: sara.jagermo@vacse.se

Varmt välkommen med din ansökan!