Nu söker vi en junior fastighetsförvaltare till Vacse AB (publ)

Som junior förvaltare är du i början av din karriär. Du ansvarar för den löpande fastighetsförvaltningen för ett mindre antal fastigheter runtom i Sverige samt biträder vår seniora förvaltning i större bestånd. Du samarbetar nära våra hyresgäster med att initiera och driva hyresgästfrågor samt kvalitetssäkrar den tekniska förvaltningen som idag drivs av externa driftoperatörer. Som junior förvaltare hos oss kommer du att ingå i fastighetsavdelningen och aktivt arbeta för att långsiktigt kvalitetssäkra fastighetsbeståndet samt upprätthålla goda relationer till hyresgästerna för att säkerställa ett optimalt och hållbart förvaltningsprojekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Proaktivt kvalitetssäkra Vacses fastighetsbestånd genom en tät dialog med hyresgäster och samarbetspartners
  • Tillsammans med hyresgästen driva lokalanpassningar samt ansvara för avtalshantering och upphandling av entreprenörer
  • Analysera fastigheters drift och skötsel samt lägga fram förslag till förbättringar för att optimera fastigheten ur ett livscykelperspektiv och upprätthålla miljöcertifiering
  • Kvalitetssäkra underhållsplaner och tillse att myndighetskrav samt lagar och förordningar efterlevs

Kvalifikationer

  • Du har ett stort intresse för ESG-frågor och har en genuin förståelsen av vikten att våra fastigheter behöver förvaltas och utvecklas för att minska vårt klimatavtryck.
  • Du har god förståelse för ekonomi och hyresjuridik samt har en relevant utbildning såsom Fastighetsförvaltare eller Teknisk förvaltare.
  • Då våra fastigheter är belägna runtom i landet är det viktigt att du kan resa ett par dagar per månad och då även klimatsmart.
  • Vi arbetar med Vitec, Visma och Mestro, erfarenhet av dessa är det meriterande men inget krav.
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort

Vem är du?

För att du ska trivas i rollen så tror vi att du är trygg i dig själv och är en lagspelare. Du gillar att ta ansvar och själv driva ditt arbete framåt. Ditt omdöme är gott och du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är kommunikativ, en god lyssnare och har ett lösningsfokuserat perspektiv. Du kan komma från en bakgrund inom ekonomi, fastighetsmäklare el liknande, då tjänsten innefattar både avtalshantering och beräkning av offerter.

Vi erbjuder

Hos oss får du en trygg och stabil arbetsgivare som tycker att våra medarbetare är viktiga. Du får en flexibel arbetsplats med möjlighet att hitta balans i livet. Du får trevliga kollegor och ett trivsamt kontor med centralt läge mitt i Stockholm city. Det är lätt att ta sig till oss och vi ser inga hinder att du bor utanför Stor-Stockholmsområdet. Vacse erbjuder dig ett utvecklande jobb i en kreativ miljö där hållberhet och öppenhet står i fokus. Vi hittar på en hel del tillsammans i arbetet och därför tror vi att du gillar sociala aktiviteter och vara en del av gemenskapen.

Din ansökan

Du är välkommen med din ansökan snarast, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev, bifoga dessa i samma dokument. Vi tillämpar fördomsfri rekrytering och ser helst att dina dokument inte innehåller något foto. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Jägermo, Fastighet- och hålbarhetschef på Vacse, telefonnummer 072–5701130. Alternativt Sofie Lundgren rekryteringskonsult på Monster 070–3420414 I den här rekrytering en samarbetar vi med Monster. .

Tjänsten söker du genom att klicka här!

Om Vacse

Vacse är ett fastighetsbolag inriktat på långsiktigt ägande av samhällsfastigheter med offentliga hyresgäster. Det totala fastighetsinnehavet uppgår till ca 9,5 miljarder. Vacse är baserat i Stockholm och ägs av sju pensionsstiftelser knutna till Apoteket, Atlas Copco, Ericsson, Sandvik, Skanska, Stora Enso och Volvo. Vacse är det familjära bolaget med fokus på hållbarhet och där nytänkande och öppenhet står i fokus.