Är du Vacses nya bolagsekonom?

Som Bolagsekonom kommer du att ansvara för löpande redovisningar och avstämningar till bolag. Tjänsten innefattar i huvudsak kvalificerat bokslutsarbete i form av månads-, kvartals- och årsbokslut. Vacse är ett renodlat samhällsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter för rättsväsende, utbildning och kontor för samhällsservice. Vacse ska vara den främsta nischade aktören inom segmentet samhällsfastigheter. Affärsidén är att vara en långsiktig fastighetsägare till objekt med offentliga hyresgäster. I de fastigheter som Vacse äger bedrivs publik verksamhet av skiftande slag. Vacse är en engagerad ägare och en finansiellt stabil partner som skapar värden genom långsiktiga relationer med hyresgäster, projektutvecklare och byggbolag.

Vad kommer du att göra?

 • Löpande moms- och skattedeklarationer
 • Ha löpande kontakter internt och med revisorer
 • Aktivt deltagande i förbättringsprojekt inom ekonomi.
 • Kvalitetsansvarig för egna bolag
 • Medverka vid kvartals- och årsbokslut
 • Upprättande av årsredovisning för dotterbolag enligt RFR2
 • Deklarationer
 • Rapportera till Ekonomichef.

Vem är du?
Som person är du ansvarstagande, driven, noggrann och självgående. Du gillar att verka i ett familjärt klimat där dina insatser gör skillnad. Du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga. Samtidigt som effektivitet och självständighet är viktigt så värnar bolaget om relationer internt och anstränger sig för att hjälpa varandra och nå framgångar som ett lag.

 • Civilekonom med inriktning Redovisning eller motsvarande utbildning och/eller erfarenhet.
 • Minst 3 års erfarenhet av redovisningsarbete på ekonomiavdelning
 • Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande
 • Väl utvecklade kunskaper gällande regelverk inom bokföring, moms och skatt.
 • Goda kunskaper gällande arbetsmetoder och system samt övriga verktyg som tillämpas på en ekonomiavdelning

Din ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Vacse med Boardtalk. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Kristin Biles, kristin.biles@boardtalk.se (070-7900893) eller Mats Holmberg, mats.holmberg@boardtalk.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Vacse

Bolaget grundades hösten 2009 av sju svenska pensionsstiftelser knutna till Volvo, Apoteket, Atlas Copco, Stora Enso, Sandvik, Skanska och Ericsson. Vacse är det familjära bolaget med stort fokus på hållbarhethet vilket gör att organisationen tar ett långsiktigt socialt och etiskt ansvar gentemot sina hyresgäster. Vacse sitter i härliga lokaler på Kungsgatan mitt i centrala Stockholm där det råder en kultur där det är högt i tak och där framgång firas tillsammans. Affärsidén är att vara en långsiktig fastighetsägare till objekt med offentliga hyresgäster i Sverige. I de fastigheter som Vacse äger bedrivs publik verksamhet av skiftande slag. Vacse är en engagerad ägare och en finansiellt stabil partner som skapar värden genom långsiktiga relationer med hyresgäster, projektutvecklare och byggbolag. Genom nära relationer med hyresgäster och en stor förståelse för hyresgästernas speciella behov kan Vacse äga, utveckla och förvalta fastigheter med lång ägarhorisont.